почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Insomnia Online ви го претставува MAXArena караванот
Insomnia Online заедно со Македонски Телекомуникации ви го преставуваат MAXadsl и МAXArena караванот кој ќе се случува во неколку градови низ Македонија
  повеќе ...
INSOMNIA SUMMER COUNTER STRIKE 1.6 TOURNAMENT
Insomnia на ден 09.10.06.2007 како и секоја година, така и оваа ќе го одржи SUMMER COUNTER STRIKE 1.6 турнирот.
  повеќе ...
ESWC 2007 Tournament
5-тото издание на Electronic Sports World Cup (ESWC) Grand Final ќе се одржи меѓу 5-ти Јули и 8-ми Јули 2007 година во Expo Park во Париз, Франција.
  повеќе ...

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk