почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS Maps



Простор за рекламирање  
GTA V: Новото продолжение на популарниот серијал.
Компанијата Rockstar Games ја најави новата GTA на нивниот сајт. Во прилог на најавата беше сликата со логото GTA и буквата 5 која беше опкружена во банер на кој пишуваше "five"

Стилот на логото е сличен на стилот на валутата во Англија, па тоа може да не асоцира и наведе дека најверојатно дејството на GTA V ќе се одвива во Англија. Ова би било огромно освежување по првата GTA и следните две продолженија кои се одвиваа во Лондон. За оваа игра може да се надеваме дека машината на која ќе можете да ја играте, нема да има потреба од многу RAM и луда графичка карта.

Трејлерот за оваа игра е закажан за среда (2 ноември), а најверојатно датата на пуштање на оваа игра во употреба ќе биде на крајот на 2012, односно Католичкиот Божиќ.

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk