почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Google Business Photos
Новиот изум на Google, најавен уште од мај годинава, конечно станува реалност. Станува збор заGoogleBusiness Photos, сличен на Google Street view. Истата технологија која ги сликаше улиците на поголемите градови, сега доаѓа до малите бизниси.

Google ќе праќа покана по пат на интернет, со што ќе доаѓа до местото на бизнисот, ќе го фотографира и тие слики ќе ги постави на нивниот сервис. Оваа опција нема да важи за болниците, големите ланци на маркети, канцеларии на нотари и адвокати, како и сите јавни установи.

Оваа програма е на волонтерна база и ќе се врши во: Јапонија, Нов Зеланд, Австралија, како и во следните градови во САД: Остин, Балтимор, Бостон, Њу Јорк, Лос Анџелес, Хјустон, Мајами и Филаделфија.

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk