почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Вонземјани во нашиот Сончев Систем?
Интересна вест, иако не е од гејминг сцената. Видеото објаснува дека можно е да имаме вонземска технологија во нашиот Сончев Систем. Како што Сончевите ветрови патуваат низ вселената, може да забележиме чуден објект со форма на вселенско летало. Уживајте.

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk