почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Google Chrome за првпат ја претекнува Mozilla Firefox
Google Chrome стана најшироко употребуваниот прелистувач на pc платформата за прв пат. Ова водство се зголеми со 4% поголема примена на Chrome отколку на Firefox.

Ова е огромно достигнување за Google во периодот од 3 години, споредувајќи со Opera која се труди со години да го достигне ова место. Internet Explorer е сеуште во водство со околу 45% на глобално ниво, но користењето на Internet Explorer опаѓа нагло.


 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk