почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
ENTiTY со историски успех на СП во Counter-Strike
Ни претставува задоволство да ви соопштиме дека Counter-Strike екипата ENTiTY од Македонија го имаше најголемиот успех во македонскиот електронски спорт со пласирање во осмина финалето на претстојното Светско Првентсво кое се одржа во Бусан, Јужна Кореја.

ENTiTY завршија како први во групната фаза покрај големата конкуренција (домаќинот Јужна Кореја, Австралија и Иран).

Иако во осмина финалето тимот беше елимиран тесно од Казакстан (1-2) и беше испуштена шанса за поголем пласман, играчите се среќни на својот успех и ветуваат подобра 2012 година и поголем успех на Европското и Светското првенство.

За ENTiTY играат: Јован Каланоски (Охрид), Александар Киселинов (Охрид), Анел Чековиќ (Тетово), Јован Деребаноски (Струга) и Влатко Сековски (Скопје).


За да учествуваат на Светското првенство тимот на ENTiTY ги освои квалификациите во мај оваа година во салата Борис Трајковски, на настан организиран од МЕСФ (Македонска е-спорт Федерација) и помогнато од Град Скопје, Министерството за Информатика, T-Home и други.

За повеќе информации посетете ја нивната Facebook страна:
- http://www.facebook.com/entity.mk


 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk