почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
 ENTiTY CI@ се откажува од CS
Со враќањето во Македонија, Влатко "CI@" Сековски им соопшти на своите соиграчи дека се откажа од гејмингот.
Со преостанати 4 играчи, тимот најде замена. Замената е Кирил "kIRIL" Огненов. Му посакуваме среќа и се најдобро на CI@ во неговиот понатамошен живот.

Во недела, тимот ќе учествува наIEM6 Global Challenge турнирот во Киев, играјќи против mousesports во првата рунда. Тимот наENTiTY изгледа вака:

Anel "NENO" Ceković
Jovan "kalaN" Kalanoski
Aleksandar "helius" Kiselinov
Jovan "N1GHTMARE" Derebanoski
Kiril "kIRILOgnenov

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk