почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
ENTiTY: Оsama, добредојде!

По пензионирањето на Влатко "CI@" Сековски, ENTiTY сега го заменија Кирил "kIRIL" Огненов со новиот играч Семих "Оsama" Камил.

Последната шанса за старо-новиот Кирил беше минатиот викенд на IEM6 Global Challenge квалификациите кои се одржаа во Киев, кадешто македонскиот репрезент ENTiTY загуби од mousesports со резултати 16-4 и 16-1 во полза наmousesports.


Тимот наENTiTY моментално изгледа вака:

Јован "kalaN" Каланоски

Александар "helius" Киселинов
Јован "N1GHTMARE" Деребаноски
Семих "Osama" Камил
Анел "NENO" Цековиќ

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk