почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Македонски Half-Life 1 сервер од Макс Арена

За сите љубители на една од најпопуларните и најиграните игри некогаш, од светски познатата компанија за производство на first-person игри Valve, Макс Арена ви овозможува еден Half-Life 1 DM сервер.

Серверот е сеуште во фаза на тестирања, пингот за сите играчи од Македонија се движи од 20 до 30ms. За сите проблеми, забелешки и предлози, посетете го нашиот форум.
За почеток серверот ќе биде со 20 слота и во моментов ќе се игра по принципот DeathMatch FFA (Free For All), IP адресата е следната: 195.26.159.82:27018

Макс Арена ви посакува одлична забава со серверите на T-Home

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk