почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
ESWC 2007 Tournament

5-тото издание на Electronic Sports World Cup (ESWC) Grand Final ќе се одржи меѓу 5-ти Јули и 8-ми Јули 2007 година во Expo Park во Париз, Франција. На главниот турнир ESWC 2007 ќе присуствуваат 1,000 најдобри гејмери од целиот свет во најголемото досега направено гејминг шоу на кое се очекуваат повеќе од 50,000 непосредни посетители кои во живо ќе ги следат тековните натпревари.

Рапоредот на просторот во кој ќе се одвиваат натпреварите е следниот:
1. The Gaming Zone
2. The Show on Stage
3. The Gaming Expo

Секоја екипа која ќе сака да учествува на овие квалификации ќе треба најпрво да ги помине националните квалификации кои ќе се одржуваат во периодот од јануари до јуни 2007 година. Националните квалификации ќе инволвирааат повеќе од 500,000 гејмери од целиот свет. Официјалните игри кои ќе се играат на овој евент се: Counter-Strike (© Valve Software), Warcraft (© Blizzard), Quake (© ID Software), Pro Evolution Soccer (© Konami), Trackmania (© Nadeo).
Повеќе информации можете да превземете од следниот линк:
http://www.esworldcup.com.

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk