почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Insomnia Online ви го претставува MAXArena караванот

Insomnia Online заедно со Македонски Телекомуникации ви го преставуваат MAXadsl и МAXArena караванот кој ќе се случува во неколку градови низ Македонија. Дел од караванот ќе биде и Counter Strike Online натпреварот преку http://Maxarena.idividi.com.mk во кој ќе може да земат учество сите љубители на Online игрите. Сите екипи кои ќе земат учество ќе можат да играат против екипата на Insomnia интернет клубот во Скопје, а за најдобрите секако следуваат награди.

 

Дата

Град

Локација

време

09.10.07

Гостивар

Центар

(12:00-16:00 h)

12.10.07

Штип

Пред кафе бар “Fashion”, спроти хотел Оаза

(12:00-16:00 h)

15.10.07

Тетово

Центар, плоштад

(12:00-16:00 h)

16.10.07

Куманово

Центар

(12:00-16:00 h)

17.10.07

Неготино

Плоштад

(12:00-16:00 h)

1810.07

Битола

Плоштад Магнолија

(12:00-16:00 h)

19.10.07

Струмица

На плочникот кај споменикот на Гоце Делчев

(12:00-16:00 h)

20.10.07

Скопје

Центар

(12:00-16:00 h)

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk