почеток контакт
Мени
 Новости
 Настани
 Форум
Игри
 Counter Strike
CS 1.6 Сервери

195.26.159.82:27015 MAX Public 1

195.26.159.82:27016 MAX Public 2

195.26.159.82:27017 MAX ADSL Only

195.26.159.82:27018 MAX Half-Life 1

195.26.159.86:27022 MAX DeathRun

195.26.159.86:27015 MAX Clan War 1

195.26.159.86:27016 MAX Clan War 2

195.26.159.86:27017 MAX Clan War 3

195.26.159.86:27018 MAX Clan War 4

195.26.159.86:27020
MAX Aim Maps

195.26.159.86:27021
MAX Headshot

195.26.159.90:27015 MAX GunGame 1

195.26.159.90:27016 MAX Inferno 24/7

195.26.159.90:27017 MAX Deathmatch

195.26.159.90:27018 MAX Zombie

195.26.159.94:27016
MAX AWP Maps

195.26.159.94:27015
MAX Dust2 24/7

195.26.159.94:27017
MAX CS MapsПростор за рекламирање  
Кратко упатство како да се приклучите на MAXаrena серверите

1. Воспоставете врска помеѓу вашиот компјутер и интернет

2. Вклучете Counter Strike

3. Притиснете FIND SERVERS

4. Одберете FAVORITES

5. Кликнете на ADD SERVER

6. Во полето внесете ја IP адресата во зависност од тоа на кој сервер сакате да играте (листата на сервери е прикажана подолу) и кликнете ОК.

Листата на IP адреси на MAXarena серверите е прикажана во левата колона на оваа страница.

7. Одберете еден од серверите и кликнете на копчето Connect

 IDIVIDI сервиси
додади во фаворити  рекламирај се на MaxArena.idividi.com.mk